Olen ensimmäinen julkaistu tätä klo Techography 17. maaliskuuta 2007. Olen reposted täällä jälkipolville ja lukemista ilo! - BS

  Minä, Patrick, syntinen, useimmat yksinkertainen maanmies, kaikkein vähiten uskollisia ja kaikkein halveksittava monia, oli jo isä diakoni Calpurnius, poika myöhään Potitus, pappi, sovintoratkaisun [vicus] on Bannavem Taburniae; hänellä oli pieni huvila lähellä, jossa olin vangiksi. Olin tuolloin noin kuudentoista vuoden iässä. En todellakaan tiedä, tosi Jumala; ja olin otettu vankeudessa Irlannissa monia tuhansia ihmisiä, mukaan meidän aavikot, melko vetää pois Jumalasta, emme pidä hänen opetuksia eikä olimme kuuliaisia ​​meidän papit, jotka käytetään muistuttamaan meitä pelastuksen. Ja Herra kaatoi meille raivo olemuksensa ja hajallaan meille monien kansojen, jopa maan ääriin, missä olen, minun pienuus, olen nyt joukossa on ulkomaalaisia.
  St. Patrick, Confessio

Henkilö, joka oli tullut St. Patrick, pyhimys Irlannissa, syntyi Walesissa noin AD 385. Hänen etunimi oli Maewyn Succat, ja hän melkein ei saada työtä piispan Irlannin koska hänellä ei ollut vaadittua stipendin .

Kaukana pyhimys, kunnes hän oli 16, hän piti itseään pakana. Tuossa iässä, hänet myytiin orjaksi ryhmä Irlannin marauders että ratsian hänen kylään. Hänen vankeudessa, hän tuli lähemmäksi Jumalaa.

Kun hän oli noin kuusitoista hänet vangiksi Irlannin Raiders ja ottaa orjaksi Irlantiin, jossa hän asui kuusi vuotta ennen pakenevat ja palaavat perheensä. Hän tuli seurakunnan, sillä hänen isänsä ja isoisänsä oli ennen häntä, tulossa diakoni ja piispa. Myöhemmin hän palasi Irlantiin lähetyssaarnaajana, työskentelee pohjoiseen ja länteen saaren, mutta vähän tiedetään paikoissa, joissa hän itse työskenteli ja mitään yhteyttä voidaan tehdä Patrick ja kaikki kirkon. Kahdeksannella vuosisadalla hän oli tullut pyhimys Irlannissa, johtuen lähinnä fiksu propagandaa luostari Armaghin joka väitti pitää hänen pyhäinjäännöksiä.

Irlannin luostari järjestelmä kehittynyt ajan jälkeen Patrick ja Irlannin kirkko ei kehittynyt hiippakunnan malli Patrick ja muut varhaiset lähetyssaarnaajat oli yrittänyt perustaa.

Hänen toiveet olivat palata Irlantiin, muuntaa natiivi pakanoita kristinuskoon. Mutta hänen esimiehensä sijaan nimitetty St. Palladius. Mutta kaksi vuotta myöhemmin, Palladius siirtyi Skotlantiin. Patrick ottanut kyseistä etunimi aiemmin nimitettiin sitten toisena piispana Irlantiin.

Patrick oli varsin onnistunut voittaa käännynnäisiä. Ja tämä seikka järkyttää Celtic Druidit. Patrick pidätettiin useita kertoja, mutta pakeni joka kerta. Hän matkusti kaikkialla Irlannissa, perustamisesta luostarit eri puolilla maata. Hän myös perusti kouluja ja kirkkoja, jotka tukea häntä hänen muuntaminen Irlannin maan kristinuskoon.

Hurskas legenda krediittejä Patrick kanssa karkottaa käärmeet saarelta, Irlanti ei ole koskaan itse ollut käärmeitä; yksi ehdotus on, että käärmeet tarkoitettu käärmeen symboliikka druidit aikaan samassa paikassa, kuten esimerkiksi siitä lyötyjen Galliassa tai että se olisi voinut tarkoitettujen uskomuksia kuten Pelagianismin, symboloi "käärmeet".

Legend myös luottojen Patrick kanssa opetuksen Irlannin käsityksestään Trinity näyttämällä ihmiset apila, 3 lehtipuumetsien apila, käyttää sitä korostaa kristittyjen usko "kolme jumalallista henkilöä yhdessä Jumalaa" (vastakohtana Arian vakaumukseen joka oli suosittu Patrickin aikaa). Vai ei näitä legendoja ovat totta, hyvin se, että on olemassa niin monia legendoja Patrick osoittaa, kuinka tärkeä hänen ministeriö oli Irlantiin. Jotkut Irlannin legendoja liittyy Oilliphéist, Caoránach ja Copóg Phádraig.

12-luvulla työ Acallam na Senórach kertoo Patrick täyty kaksi muinaisten sotureiden, Caílte mac Rónáin ja Oisin, hänen evankelinen matkoillaan. Kaksi oli aikoinaan jäseniä Finn mac Cumhaill n soturi bändi Fianna, ja jotenkin säilynyt Patrickin aikaa. He matkustavat pyhimys ja kertoa hänelle tarinoita.

Hänen tehtävänsä Irlannissa kesti kolmekymmentä vuotta. Tuon ajan jälkeen, Patrick vetäytyi County Down. Hän kuoli 17. maaliskuuta AD 461. Tämä päivä on juhlittu kuin Pyhän Patrikin päivä lähtien.

Paljon Irlannin kansanperinteen ympäröi Pyhän Patrickin päivä. Ei paljon se todellisuudessa toteen, valitettavasti.

Osa tästä Lore kuuluu uskomus, että Patrick nosti ihmisiä kuolleista. Hän myös sanotaan antaneen saarnansa kukkulan, joka ajoi kaikki käärmeet Irlannista. Tietenkään ei käärmeet olivat koskaan kotoisin Irlannin ja jotkut ihmiset ajattelevat tämä on metafora muuntamista pakanoiden. Vaikka alun perin katolinen pyhä päivä, Pyhän Patrikin päivä on kehittynyt enemmän maallinen loma.

Yksi perinteinen ikoni päivä on Shamrock. Ja tämä johtuu enemmän bona fide irlantilainen tarina, joka kertoo, miten Patrick käytetty kolmen leafed Shamrock selittää Trinity. Hän käytti sitä hänen saarnansa edustamaan miten Isä, Poika ja Pyhä Henki voisi kaikki olemassa erilliset elementit samaan kokonaisuuteen. Hänen seuraajansa hyväksyi tapa pukeutua Shamrock hänen juhlapäivänä.

Pyhän Patrickin päivä custom tuli Amerikkaan vuonna 1737. Se oli ensimmäinen vuosi Pyhän Patrikin päivä oli julkisesti vietettiin tässä maassa, ja Bostonissa.

Nykyään ihmiset juhlia päivä paraateja, yllään vihreä, ja juo olutta. Yksi syy Pyhän Patrickin päivä ehkä tullut niin suosittu, että se tapahtuu vain muutama päivä ennen ensimmäistä päivää keväällä. Voisi sanoa, että se on tullut ensimmäinen vihreä keväällä.

Päivä on kansallinen vapaapäivä Irlannin kansan. Se on vapaapäivä Pohjois-Irlannissa, ja vapaapäivä Irlannin tasavallassa, Montserrat, ja Kanadan provinssi Newfoundlandin ja Labradorin. Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Australiassa ja muualla Kanadassa, se on laajalti juhlittu, mutta ei ole virallinen vapaapäivä.

Se tuli juhlapäivänä vuonna roomalaiskatolinen kirkko johtuen vaikutuksen Waterford syntynyt fransiskaanimunkki tutkija Luke Lyöminen, kuten komission jäsen uudistamiseksi rukouskirja alkupuolella 17th century.

Pyhän Patrickin päivää vietetään maailmanlaajuisesti Irlannin kansa ja yhä monet ei-irlantilaista syntyperää (yleensä USA ja Irlanti), joten lause, "Jokainen haluaa olla Irlannin Pyhän Patrickin päivä." Juhlat ovat yleensä teeman ympärille kaikki asiat vihreä ja Irlannin; sekä kristityt että ei-kristityt juhlia maallinen versio loma yllään vihreä, syö irlantilaista ruokaa, imeyttämällä Irlannin juoma, ja hoitava paraateja.

Pyhän Patrikin päivän paraati Dublinissa, Irlannissa on osa viiden päivän festivaali; Yli 500000 ihmistä osallistui 2006 paraati. Suurin Pyhän Patrickin paraati pidetään New Yorkissa ja se on katsellut 2000000 katsojaa. Pyhän Patrickin päivän paraati pidettiin ensimmäisen kerran Bostonissa vuonna 1737 järjestämä Charitable Irish Society. New Yorkin juhla alkoi 17 maaliskuu 1766, kun irlantilainen sotilaat marssivat läpi kaupungin. Irlannin kaupungeista järjestää omia paraateja ja festivaaleja. Näitä kaupunkeja ovat Dublin, Cork, Belfast, Derry, Galway, Kilkenny, Limerick, ja Waterford. Paraateja tapahtua myös muiden Irlannin kaupungeissa ja kylissä.


Villitys SAOL Agat, monttu fliuch, agus hätäjarrutehostinta Eirinn.
"Pitkä elämä sinulle, märkä suu, ja kuolema Irlannissa."

Tunnisteet: , , , , , , , , ,

Tämä merkintä oli lähetetty tiistai 17 maaliskuu 2015 at 06:00 ja on arkistoida Historia , Irlanti , Paikat . Voit seurata tämän artikkelin vastauksia kautta RSS 2.0 syötteen. Molemmat kommentit ja ping on tällä hetkellä suljettu.

3 TrackBacks / ping

 1. St. Patrickin päivä: Tietoja St. Patrick ja hänen Day 17 maaliskuu 2010 / klo 10:

  [...] Katso alkuperäinen tässä: St. Patrickin päivä: Tietoja St. Patrick ja hänen Day [...]

 2. Pyhän Patrickin päivä Kurssit 17 maaliskuu 2010 / klo 10:

  [...] St. Patrickin päivä: Tietoja St. Patrick ja hänen DaySaint Patrikin päivä vietetään maailmanlaajuisesti Irlannin kansa ja yhä monet no ... [...]

  [WordPress hashcashin] kommentti palvelimen IP (174.120.233.34) ei vastaa kommenttia URL isännän IP (174.120.233.60) ja niin on roskapostia.

 3. St. Patrickin päivä: Legend ja Juhlat | Maailman Uutiset | Google Hot Trends | Yahoo Kuumin haut | www.WorldTopNews.Info 17 maaliskuu 2010 / keskipäivä:

  [...] St. Patrickin päivä: Tietoja St. Patrick ja hänen Day [...]

  [WordPress hashcashin] kommentti palvelimen IP (174.120.188.34) ei vastaa kommenttia URL isännän IP (174.120.188.60) ja niin on roskapostia.