Olen ensimmäinen julkaistu tämän milloin Techography 17. maaliskuuta 2007. Olen reposted täällä jälkipolville ja lukemis-ilo! - BS

  Minä, Patrick, syntinen, kaikkein yksinkertainen maanmies, kaikkein vähiten uskollisia ja kaikkein halveksittava monille, oli isän diakoni Calpurnius, poika myöhään Potitus, pappi, sovintoratkaisun [vicus] of Bannavem Taburniae; hänellä oli pieni villa lähellä, jossa olin vangiksi. Olin tuolloin noin kuudentoista vuoden iässä. En todellakaan tiedä todellista Jumalaa; ja minut vietiin vankeuteen Irlannissa monia tuhansia ihmisiä, mukaan meidän aavikot, jo vetää pois Jumalasta, emme pidä hänen opetuksia eikä olimme kuuliaisia ​​pappeja, jotka käytetään muistuttamaan meitä pelastuksemme. Ja Herra kaatoi meille raivoa hänen olemuksensa ja hajallaan meille monien kansojen, jopa ääriin, jossa minä, minun pienuus, olen nyt löytyy ulkomaalaisten keskuudessa.
  St. Patrick, Confessio

Henkilö, joka oli tullut St. Patrick, pyhimys Irlannissa syntyi Walesissa noin 385 jKr. Hänen etunimi oli Maewyn Succat, ja hän melkein ei saanut työtä piispan Irlannin koska hänellä ei ollut vaadittua stipendin .

Kaukana pyhimys, kunnes hän oli 16, hän piti itseään pakana. Siinä iässä, hänet myytiin orjaksi ryhmä Irlannin marauders että ratsian hänen kylään. Hänen vankeudessa, hän tuli lähemmäksi Jumalaa.

Kun hän oli noin kuusitoista hänet vangiksi Irlannin Raiders ja ottaa orjaksi Irlantiin, jossa hän asui kuusi vuotta ennen pakenevat ja palaavat hänen perheensä. Hän tuli kirkkoon, sillä hänen isänsä ja isoisänsä olivat ennen häntä, tulossa diakoni ja piispa. Myöhemmin hän palasi Irlantiin lähetyssaarnaajana, työskentelee pohjoiseen ja länteen saaren, mutta tiedetään vain vähän paikkoja, joissa hän todella toiminut ja mitään yhteyttä voidaan tehdä Patrick ja mihinkään kirkkoon. Kahdeksannessa luvulla hän oli tullut pyhimys Irlannissa, johtuen lähinnä fiksu propagandaa luostari Armaghin joka väitti pitää hänen pyhäinjäännöksiä.

Irlannin luostari järjestelmä kehittyi ajan jälkeen Patrick ja Irlannin kirkko ei kehittynyt hiippakunnan malli, Patrick ja muut varhaiset lähetyssaarnaajat olivat yrittäneet perustaa.

Hänen toiveitaan oli palata Irlantiin, muuntaa natiivi pakanoita kristinuskoon. Mutta hänen esimiehensä sijaan nimitettiin St. Palladius. Mutta kaksi vuotta myöhemmin, Palladius siirtyi Skotlantiin. Patrick, joka on vahvistanut, että etunimi aiemmin nimitettiin sitten toinen piispa Irlantiin.

Patrick oli varsin onnistunut voittaa käännynnäisiä. Ja tämä seikka järkyttää Celtic druidit. Patrick pidätettiin useita kertoja, mutta pakeni joka kerta. Hän matkusti kaikkialla Irlannissa, perustamisesta luostarit eri puolilla maata. Hän myös perusti kouluja ja kirkkoja, jotka olisivat tukea häntä hänen muuntaminen Irlannin maan kristinuskoon.

Hurskas legenda luottojen Patrick karkottaa käärmeitä saarelta, Irlannissa koskaan todella ollut käärmeitä; yhden ehdotuksen mukaan käärmeitä tarkoitetut käärmeen symboliikka druidit aikaan samassa paikassa, kuten esimerkiksi siitä lyötyjen Gallian, tai että se olisi voinut hankkia uskomuksia kuten Pelagianismin, symboloi "käärmeet".

Legenda myös luottojen Patrick opetus Irlannin käsitteestä Trinity näyttämällä ihmisille Shamrock, 3-siloendiivien apila, käyttää sitä korostaa Christian usko "kolme jumalallista henkilöä yksi Jumala" (toisin kuin Arian vakaumukseen joka oli suosittu Patrickin aikaa). Ovatko nämä legendat ovat totta, hyvin se, että on niin paljon legendoja Patrick osoittaa, kuinka tärkeä hänen ministeriö oli Irlantiin. Jotkut irlantilaiset legendoja liittyy Oilliphéist, Caoránach ja Copóg Phádraig.

12-luvulla työn Acallam na Senórach kertoo Patrick täyty kaksi muinaisten sotureiden, Caílte mac Rónáin ja Oisin, hänen evankelinen matkoillaan. Kaksi oli aikoinaan jäseniä Fionn mac Cumhaill n soturi bändi Fianna, ja jotenkin selvisivät Patrickin aikaa. Tarkkailijat matkustavat pyhimys ja kertoa hänelle tarinoita.

Hänen tehtävänsä Irlannissa kesti kolmekymmentä vuotta. Tuon ajan jälkeen, Patrick vetäytyi County Down. Hän kuoli 17. maaliskuuta AD 461. Tämä päivä on muistettu kuten Pyhän Patrikin päivä siitä lähtien.

Paljon Irlannin kansanperinne ympäröi Pyhän Patrickin päivä. Ei paljon se todellisuudessa toteen, valitettavasti.

Osa tästä Lore sisältyy usko, että Patrick nosti ihmisiä kuolleista. Hän myös sanotaan antaneen saarna päässä kukkulan, joka ajoi kaikki käärmeet Irlannista. Tietenkin, ei käärmeet olivat koskaan kotoisin Irlannissa, ja jotkut ihmiset ajattelevat tämä on metafora muuntaminen pakanoita. Vaikka alun perin katolinen pyhä päivä, Pyhän Patrikin päivä on kehittynyt enemmän maallisen loma.

Eräs perinteinen ikoni päivä on Shamrock. Ja tämä johtuu enemmän bona fide Irlannin tarina, joka kertoo kuinka Patrick käytetty kolmen leafed Shamrock selittää Trinity. Hän käytti sitä hänen saarnansa edustamaan miten Isä, Poika ja Pyhä Henki voisi kaikki olemassa erilliset elementit samaan kokonaisuuteen. Hänen seuraajansa hyväksyi tapa pukeutua Shamrock hänen juhlapäivänä.

Pyhän Patrickin päivä custom tuli Amerikkaan vuonna 1737. Se oli ensimmäinen vuosi Pyhän Patrikin päivä on julkisesti vietettiin tässä maassa, ja Bostonissa.

Nykyään ihmiset juhlia päivä paraateja, yllään vihreä ja juo olutta. Yksi syy Pyhän Patrickin päivä olisi voinut tulla niin suosittu, että se tapahtuu vain muutama päivä ennen kevään ensimmäinen päivä. Voisi sanoa, että se on tullut ensimmäinen vihreä keväällä.

Päivä on kansallinen vapaapäivä Irlannin kansan. Se on vapaapäivä Pohjois-Irlannissa, ja yleinen vapaapäivä Irlannin tasavallassa, Montserrat, ja Kanadan provinssi Newfoundland ja Labrador. Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Australiassa ja muualla Kanadassa, se on laajalti juhlitaan, mutta ei ole virallinen vapaapäivä.

Siitä tuli juhlapäivänä roomalaiskatolinen kirkko johtuen vaikutuksen Waterford syntynyt fransiskaanimunkki tutkija Luke Lyöminen, kuten komission jäsen uudistuksen rukouskirja alkupuolella 17th century.

Pyhän Patrickin päivä vietetään maailmanlaajuisesti Irlannin kansa ja yhä monet ei-Irlannin laskeutuminen (yleensä Yhdysvalloissa ja Irlannissa), joten lause, "Jokainen haluaa olla Irlannin Pyhän Patrikin päivä." Juhlat ovat yleensä teeman ympärille kaikki asiat vihreä ja Irlannin; sekä kristittyjen ja ei-kristittyjen juhlia maallinen versio loma yllään vihreä, syö irlantilaista ruokaa, imbibing Irlannin juoma, ja osallistuu paraateja.

Pyhän Patrikin päivän paraati Dublinissa, Irlannissa on osa viisipäiväinen festivaali; Yli 500000 ihmistä osallistui 2006 paraati. Suurin Pyhän Patrikin päivän paraati pidetään New Yorkissa, ja se on katsellut 2.000.000 katsojaa. Pyhän Patrikin päivän paraati pidettiin ensimmäisen kerran Bostonissa vuonna 1737 järjestämä hyväntekeväisyys Irish Society. New Yorkin juhla alkoi 17 maaliskuu 1766, kun Irlannin sotilaat marssivat läpi kaupungin. Irlannin kaupungit kaikkialla järjestää omia paraateja ja festivaaleja. Näitä kaupunkeja ovat Dublin, Cork, Belfast, Derry, Galway, Kilkenny, Limerick ja Waterford. Paraateja toteuttaa myös muissa Irlannin kaupungeissa ja kylissä.


Villitys saol Agat, monttu fliuch, agus hätäjarrutehostinta Eirinn.
"Pitkä elämä sinulle, märkä suu, ja kuolema Irlannissa."

Tunnisteet: , , , , , , , , ,

Tämä merkintä oli lähetetty maanantai 31 maaliskuu 2014 at 06:00 and is filed under Historia , Irlanti , paikat . Voit seurata tämän artikkelin vastauksia kautta RSS 2.0 syötteen. Molemmat kommentit ja ping on tällä hetkellä suljettu.

3 TrackBacks / Pings

 1. St. Patrickin päivä: Tietoja St. Patrick ja hänen Day 17 maaliskuu 2010 / klo 10:

  [...] Katso alkuperäinen tässä: St. Patrickin päivä: Tietoja St. Patrick ja hänen Day [...]

 2. St Patrick S päivä Lainaukset 17 maaliskuu 2010 / klo 10:

  [...] St. Patrickin päivä: Tietoja St. Patrick ja hänen DaySaint Patrickin päivää vietetään maailmanlaajuisesti Irlannin kansa ja yhä monet no ... [...]

  [WordPress hashcashin] kommentti palvelimen IP (174.120.233.34) ei vastaa kommenttia URL isännän IP (174.120.233.60) ja niin on roskapostia.

 3. St. Patrickin päivä: Legend ja Juhlat | World Uutiset | Google Hot Trends | Yahoo Hottest haut | www.WorldTopNews.Info 17 maaliskuu 2010 / keskiyö:

  [...] St. Patrickin päivä: Tietoja St. Patrick ja hänen Day [...]

  [WordPress hashcashin] kommentti palvelimen IP (174.120.188.34) ei vastaa kommenttia URL isännän IP (174.120.188.60) ja niin on roskapostia.