Olen ensimmäinen julkaistu tätä kello Techography 17. maaliskuuta 2007. Olen reposted täällä jälkipolville ja lukemisen ilo! - BS

  I, Patrick, syntinen, kaikkein yksinkertainen maanmies, kaikkein vähiten uskollisia ja kaikkein halveksittava monia, oli jo isä diakoni Calpurnius, poika myöhään Potitus, pappi, sovintoratkaisun [Vicus] on Bannavem Taburniae; hänellä oli pieni huvila lähellä, jossa olin vangiksi. Olin tuolloin noin kuudentoista vuoden iässä. En todellakaan tiedä oikeaa Jumalaa; ja olin otettu vankeudessa Irlannissa tuhansia ihmisiä, mukaan meidän aavikot, jo vedetty pois Jumalasta, emme pidä hänen opetuksia, eikä olimme kuuliaisia ​​pappeja, jotka käytetään muistuttamaan meitä pelastuksemme. Ja Herra kaatoi meille raivo olemuksensa ja hajallaan meille monien kansojen, jopa maan ääriin, missä olen, minun pienuus, olen nyt löytyy ulkomaalaisten keskuudessa.
  St. Patrick, Confessio

Henkilö, joka oli tullut St. Patrick, pyhimys Irlannissa, syntyi Walesissa noin AD 385. Hänen etunimi oli Maewyn Succat, ja hän melkein ei saanut työtä piispan Irlannin koska hänellä ei ollut vaadittua stipendin .

Kaukana pyhimys, kunnes hän oli 16, hän piti itseään pakana. Siinä iässä, hän myytiin orjuuteen ryhmä Irlannin marauders joka teki ratsian hänen kylässä. Hänen vankeudessa, hän tuli lähemmäksi Jumalaa.

Kun hän oli noin kuusitoista hänet vangiksi Irlannin Raiders ja otetaan orja Irlantiin, jossa hän asui kuusi vuotta ennen pakenevat ja palasi hänen perheensä. Hän tuli kirkkoon, koska hänen isänsä ja isoisänsä olivat ennen häntä, tulee diakoni ja piispa. Myöhemmin hän palasi Irlantiin lähetyssaarnaajana, työskentelee pohjoiseen ja länteen saaren, mutta tiedetään vain vähän paikkoja, joissa hän todella toiminut, ja mitään yhteyttä voidaan tehdä Patrick ja mahdolliset kirkkoon. Kahdeksannella vuosisadalla hän oli tullut pyhimys Irlannissa johtuen lähinnä fiksu propagandaa luostari Armagh joka väitti pitää hänen pyhäinjäännöksiä.

Irlantilainen luostarin järjestelmä kehittyi ajan jälkeen Patrick ja Irlannin kirkko ei kehittynyt hiippakunnan malli, Patrick ja muut varhaiset lähetyssaarnaajat oli yrittänyt luoda.

Hänen toiveet olivat palata Irlantiin, muuntaa natiivi pakanoita kristinuskoon. Mutta hänen esimiehensä sijaan nimitetty St. Palladius. Mutta kaksi vuotta myöhemmin, Palladius siirtyi Skotlantiin. Patrick, hyväksyttyään että etunimi aiemmin, oli sitten nimitettiin toisena piispana Irlantiin.

Patrick oli varsin onnistunut voittaa käännynnäisiä. Ja tämä tosiasia järkyttää Celtic Druids. Patrick pidätettiin useita kertoja, mutta pakeni joka kerta. Hän matkusti kaikkialla Irlannissa, perustamisesta luostarit eri puolilla maata. Hän myös perusti kouluja ja kirkkoja, jotka auttaisi häntä hänen muuntaminen Irlannin maan kristinuskoon.

Hurskas legenda luottojen Patrick kanssa karkottaa käärmeitä saarelta, Irlannissa koskaan itse ollut käärmeitä; yksi ehdotus on, että käärmeet tarkoitetut käärme symboliikkaa druidit aikaan samassa paikassa, kuten esimerkiksi siitä lyötyjen Galliassa, tai että se olisi viitannut uskomuksia kuten Pelagianismin, symboloi "käärmeet".

Legend myös luottojen Patrick kanssa opetusta Irlannin käsityksestään Kolminaisuuden näyttämällä ihmiset apila, 3-siloendiivien apila, käyttää sitä korostaa kristillinen usko "kolme jumalallista henkilöä yhdessä Jumalaa" (vastakohtana Arian vakaumukseen joka oli suosittu Patrickin aikaa). Ovatko nämä legendat ovat totta, hyvin se, että on niin paljon legendoja Patrick osoittaa, miten tärkeää hänen ministeriö oli Irlantiin. Jotkut Irlannin legendoja liittyy Oilliphéist, Caoránach, ja Copóg Phádraig.

12-luvulla työ Acallam na Senórach kertoo Patrick täyty kaksi muinaisten sotureiden, Caílte mac Rónáin ja Oisin, hänen evankelinen matkoillaan. Kaksi oli aikoinaan jäseniä Finn Mac Cumhaill n soturi bändi Fianna, ja jotenkin säilynyt Patrickin aikaa. He matkustavat pyhimys ja kertoa hänelle tarinoita.

Hänen tehtävänsä Irlannissa kesti kolmekymmentä vuotta. Tuon ajan jälkeen, Patrick vetäytyi County Down. Hän kuoli 17. maaliskuuta AD 461. Tämä päivä on juhlittu kuin Pyhän Patrikin päivä lähtien.

Paljon Irlannin kansanperinteen ympäröivä Pyhän Patrikin päivä. Ei paljon se todellisuudessa toteen, valitettavasti.

Osa tästä Lore kuuluu uskomus, että Patrick herätti ihmisiä kuolleista. Hän myös sanotaan antanut saarna päässä kukkulan joka ajoi kaikki käärmeet Irlannista. Tietenkään ei käärmeet olivat koskaan kotoisin Irlannissa, ja jotkut ihmiset ajattelevat tämä on metafora muuntamista pakanoiden. Vaikka alun perin katolinen pyhä päivä, Pyhän Patrikin päivä on kehittynyt enemmän maallisen loma.

Yksi perinteinen ikoni päivä on Shamrock. Ja tämä johtuu enemmän vilpittömässä mielessä Irlannin tarina, joka kertoo, miten Patrick käytetty kolmen leafed Shamrock selittää Trinity. Hän käytti sitä hänen saarnansa edustamaan miten Isä, Poika ja Pyhä Henki kaikki voi olla erillisinä osia samaa kokonaisuutta. Hänen seuraajansa hyväksyi tapana yllään Shamrock hänen juhlapäivänä.

Pyhän Patrikin päivä mukautetun tulivat Amerikkaan vuonna 1737. Se oli ensimmäinen vuosi Pyhän Patrikin päivä oli julkisesti vietettiin tässä maassa, ja Bostonissa.

Nykyään ihmiset juhlia päivä paraateja, yllään vihreä, ja juo olutta. Yksi syy Pyhän Patrikin päivä olisi voinut tulla niin suosittu, että se tapahtuu vain muutama päivä ennen ensimmäistä päivää keväällä. Voisi sanoa, että se on tullut ensimmäinen vihreä keväällä.

Päivä on kansallinen vapaapäivä Irlannin kansan. Se on vapaapäivä Pohjois-Irlannissa, ja yleinen vapaapäivä Irlannin tasavallassa, Montserrat, ja Kanadan provinssi Newfoundlandin ja Labradorin. Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Australiassa ja muualla Kanadassa, se on laajalti vietetään, mutta ei ole virallinen vapaapäivä.

Se tuli juhlapäivänä vuonna roomalaiskatolinen kirkko takia vaikutuksesta Waterford syntynyt Franciscan tutkija Luke Lyöminen, jäsenenä provision uudistuksen rukouskirja alkupuolella 17th century.

Pyhän Patrickin päivä vietetään maailmanlaajuisesti Irlannin kansa ja yhä monet ei-irlantilaista syntyperää (yleensä USA ja Irlanti), joten lause, "Jokainen haluaa olla irlantilainen Pyhän Patrikin päivä." Juhlat ovat yleensä teemalla ympärille kaikki asiat vihreä ja Irish; Sekä kristityt että ei-kristityt juhlivat maallinen versio loman yllään vihreä, syöminen irlantilainen ruoka, imbibing Irlannin juoma, ja osallistuu paraateja.

Pyhän Patrikin päivän paraati Dublinissa, Irlannissa on osa viiden päivän festivaali; Yli 500000 ihmistä osallistui 2006 paraati. Suurin Pyhän Patrikin päivän paraati pidetään New Yorkissa, ja sen on katsellut 2.000.000 katsojaa. Pyhän Patrikin päivän paraati oli ensimmäinen järjestettiin Bostonissa vuonna 1737 järjestämä Charitable Irish Society. New Yorkin juhla alkoi 17 maaliskuu 1766, kun irlantilainen sotilaat marssivat kaupunkiin. Irlannin kaupungit kaikkialla järjestää omia paraateja ja festivaaleja. Näitä kaupunkeja ovat Dublin, Cork, Belfastissa, Derry, Galway, Kilkenny, Limerick ja Waterford. Paraateja toteuttaa myös muissa Irlannin kaupungeissa ja kylissä.


Villitys SAOL Agat, monttu fliuch, agus BAS vuonna Eirinn.
"Pitkä elämä sinulle, märkä suu, ja kuolema Irlannissa."

Tunnisteet: , , , , , , , , ,

Tämä merkintä oli lähetetty tiistai 17 maaliskuu 2015 at 06:00 ja on arkistoida History , Irlanti , Paikat . Voit seurata tämän artikkelin vastauksia kautta RSS 2.0 syötteen. Molemmat kommentit ja ping on tällä hetkellä suljettu.

3 TrackBacks / ping

 1. Pyhän Patrickin päivä: Tietoja St. Patrick ja hänen Day 17 maaliskuu 2010 / klo 10:

  [...] Katso alkuperäinen täältä: St. Patrickin päivä: Tietoja St. Patrick ja hänen Day [...]

 2. St Patrick S Day sitaatit 17 maaliskuu 2010 / klo 10:

  [...] St. Patrickin päivä: Tietoja St. Patrick ja hänen DaySaint Patrikin päivä vietetään maailmanlaajuisesti Irlannin kansa ja yhä monet no ... [...]

  [WordPress hashcashin] kommentti palvelimen IP (174.120.233.34) ei vastaa kommentoida URL isännän IP (174.120.233.60) ja niin on roskapostia.

 3. Pyhän Patrickin päivä: Legend ja Juhlat | World Uutiset | Google Hot Trends | Yahoo Hottest haut | www.WorldTopNews.Info 17 maaliskuu 2010 / keskipäivä:

  [...] St. Patrickin päivä: Tietoja St. Patrick ja hänen Day [...]

  [WordPress hashcashin] kommentti palvelimen IP (174.120.188.34) ei vastaa kommentoida URL isännän IP (174.120.188.60) ja niin on roskapostia.