Joka vuosi vuodesta 1962, Chicago-joen on värjätty vihreä juhlia St. Patrickin päivä. Nykyisin sekä värjäys ja iso paraati järjestetään lauantaina ennen 17.. (Ensi vuonna, he samaan aikaan kun 17 on lauantai.) Se on ainutlaatuisen Chicago perinne, että vinkkejä sen hattu keskeinen rooli Irlannin pelannut kaupungin historiasta.

Muutaman tunnin joka vuosi, rakennussuojelukohteita että linja Chicago-joelle hankkia vedessä etupiha, joka on yhtä vilkas kuin neon vihreä nautiskellen todellisen Chicagon hot dog.

Dying joki

Dying joki

Varsinainen väriaine on oranssi. Se muuttuu vihreäksi, kun se on jauhoivat veteen. Discovery tämän ilmiö tehtiin jäsenten Chicagon putkiasentajia liiton takaisin vuonna 1962 , ja unioni on värjäys joki St. Pat lähtien.

Luonnollinen vihreä joen voidaan nähdä oikealle, odottavat jalostamiselle hypergreen vasemmalle.

stpatdayafter

1962, yli 100 kiloa väriaine oli poljettu jokeen, jolloin se vihreä päiväkausia. Nyt, vain 40 kiloa ovat hajallaan, mutta koska joki kääntyi juosta taaksepäin pois järvestä, jopa seuraavana päivänä, koko joen monille korttelin länteen on edelleen yksi apila värinen väylä.

daleyhancock

Chicagon mania Pyhän Patrikin vihreä on läpitunkeva. Yläpuolella on suihkulähde Daley Plaza.

v00d3W

Tunnisteet: , , , , , ,

Tämä merkintä oli lähetetty maanantai 31 maaliskuu 2014 at 07:00 ja on arkistoida saaminen viisaus , Heh! , Irlanti . Voit seurata tämän artikkelin vastauksia kautta RSS 2.0 syötteen. Molemmat kommentit ja ping on tällä hetkellä suljettu.
+/- Pienennä / Laajenna kaikki

2 Kommentit ( + Lisää )

1 Argent http://www.aaronpoeze.com/
17 maaliskuu 2010 klo 21:18

Todella siistiä. Eco-poliisi olisi todennäköisesti koko sen tässä.

2 Bloodspite http://www.registeredevil.com
19 maaliskuu 2010 klo 06:33

Olen yllättynyt niitä ei kuule yhtä hyvin, rehellisesti sanottuna Argent lol Se on loppujen, Chicago, toinen vain Boston demokraattien, puu huggers, ja irlantilaiset :)

[WordPress hashcashin] juliste lähetti meille "0, joka ei ole hashcashin arvoa.