Joka vuosi vuodesta 1962, Chicago River on värjätty vihreä juhlia Pyhän Patrickin päivä. Nykyään sekä värjäys ja iso paraati järjestetään lauantaina ennen 17. päivä. (Ensi vuonna he osuvat kun 17. on lauantai.) Se on ainutlaatuisen Chicago perinne, että vinkkejä sen hatun keskeinen rooli Irlannin pelannut kaupungin historiasta.

Muutaman tunnin vuosittain rakennussuojelukohteita että linja Chicago River hankkia vedessä etupiha, joka on yhtä vilkas kuin neonvihreä nautiskellen aidon Chicagon hot dog.

Dying joki

Dying joki

Varsinainen väriaine on oranssi. Se muuttuu vihreäksi kun se jauhoivat veteen. Discovery tämän phenomenom tehtiin jäsenten Chicagon putkiasentajia liiton takaisin 1962 , ja liitto on värjäys joki St. Pat lähtien.

Luonnollinen vihreä joen voidaan nähdä oikeassa, odottavat sen muuntaminen hypergreen vasemmalle.

stpatdayafter

1962, yli 100 kiloa väriaine oli poljettu jokeen, jättäen sen vihreä päiväkausia. Nyt vain 40 kiloa ovat hajallaan, mutta koska joki oli päinvastainen juosta takaperin pois järvestä, jopa seuraavana päivänä, koko joen monille korttelin länteen on edelleen yksi apila värinen väylää.

daleyhancock

Chicagon mania Pyhän Patrickin vihreä on läpitunkeva. Yllä on suihkulähde Daley Plaza.

v00d3W

Tunnisteet: , , , , , ,

Tämä merkintä oli lähetetty maanantai 31 maaliskuu 2014 at 07:00 ja on arkistoida saaminen viisaus , Heh! , Irlanti . Voit seurata tämän artikkelin vastauksia kautta RSS 2.0 syötteen. Molemmat kommentit ja ping on tällä hetkellä suljettu.
+/- Pienennä / Laajenna kaikki

2 Kommentit ( + Lisää )

1 Argent http://www.aaronpoeze.com/
17 maaliskuu 2010 klo 21:18

Very cool. Eco-poliisi olisi todennäköisesti kaikki yli sen täällä.

2 Bloodspite http://www.registeredevil.com
19 maaliskuu 2010 klo 06:33

Olen yllättynyt niitä ei kuule yhtä hyvin, rehellisesti sanottuna Argent lol Se on loppujen lopuksi Chicago, toinen vain Boston demokraattien, puu huggers, ja irlantilaisten :)

[WordPress hashcashin] juliste lähetti meille "0, joka ei ole hashcashin arvoa.