E saj gjithmonë lloj i trishtuar për të marrë poshtë gjelbër çdo vit. Por unë mendoj thats what bën atë unik

I kishte për qëllim për marrjen e disa postimin më shumë bëhet midis semestra të klasës, por kemi pasur një uragan pothuajse goditi shtëpinë tonë dhe të bëjë një shumë dëme rreth këtu.

Ne jemi të gjithë në rregull dhe e saj më shumë një pa zinxhir dhe pastruar çështje shumë se çdo gjë.

Kjo tha, qenë lloj i tij i ndezur.

Unë jam kthyer në klasë, por unë jam duke punuar në disa gjëra të reja vetëm njëjtë

Motivuar disi duke parë se ne jemi ende mesatarisht disa mijë vizitorë në muaj. Askush nuk është komentuar, por kjo është në rregull për aq kohë sa folks duke e lexuar.

Kjo është ajo që e mban më të interesuar në shkrim ende.

Unë gjithashtu e di se një numër i madh të lidhjeve të mia blog janë ... .well ... .dead.

Unë jam i gatshëm për të fshini ato, kryesisht për arsye sentimentale. Nuk jam i sigurt nëse unë do të tërheqë ato apo jo.

Unë po të shoh ata dhe unë mendoj se për herë ishte, kundrejt asaj që është.

Në mënyrë tipike Mars është një nga kohët e mia të preferuar të vitit. Ju merrni Gambit plotë të stinëve në një muaj: shi, borë, të ftohtë, ngrohtësi dhe ngjyrat fillojnë duke ndryshuar edhe një herë.

Kjo Mars ka qenë brutal, jo moti i mençur, por vetëm në përgjithësi.

Ne kemi humbur një mik të mirë, dhe bloger ushtarake në Carroll LEFON AKA Neptunus Lex në vitin 2012. gjithë familja ime ishte vrarë gati në një aksident me makinë në të njëjtin vit. Vajza ime ka qenë rrënuar me një magji të sëmurë pas tjetrit. Lista vazhdon dhe me radhë.

Por në fund ajo është ende stinët, dhe vetëm fat e qartë se shkon keq edhe pse ndonjëherë është fati vetë që është kthyer kundër nesh.

Lexo vazhdimin e këtij entry »

Tags: , , , , , , , , , ,

Unë fillimisht shkroi këtë në qershor të vitit 2010. kam menduar se do të jetë me vlerë, ndërsa për të treguar se si gjërat kanë ndryshuar gjatë viteve. Ka pasur zhvillime që nga kjo, por të gjithë të njëjtën gjë ajo është e rëndësishme dhe vlen të përmendet unë mendoj.

Bloody Sunday Monument

Shishe të thyera nën këmbët e fëmijëve
Organet shpërndara nëpër rrugët e vdekur në fund
Por unë nuk do ta marrin parasysh thirrjen betejë
Ajo vë shpina lart, vë shpina kundër mur

E diel, Bloody e diel

U2, Bloody e diel

30 janar 1972
Zona Bogside e Derry, në Irlandën e Veriut.
Në njërën anë mbi 15.000 protestues të drejtave civile kundër sundimit britanik.
Në të tjera, para Britanike, krem ​​e ushtrisë britanike.

Në përfundim mbi 27 njerëz të vrarë dhe 14 të vdekur.

Kjo ishte hera e Troubles në Irlandë.

"... Është e domosdoshme që një Tribunali të krijohet për kureshtar në një çështje të caktuar të një rëndësie urgjente publike, përkatësisht ngjarjet më 30 e diel janar 1972 që çuan në humbjen e jetës në lidhje me procesion në Londonderry në atë ditë, duke marrë parasysh çdo informacion të ri të rëndësishme për ngjarjet në atë ditë "

Rezoluta e Dhomës së Komuneve, 30 janar 1998,
dhe të Dhomës së Lordëve, 2 shkurt 1998

Bota ka ndryshuar që nga ato ditë. Mos e merrni këtë falje me lehtësi shokët e mi . Le të mos kthehet në ato ditë nga Belfast dhe Yon. Nuk duhet të ketë asnjë dhunë në këtë ditë. Pika është bërë. Ata kanë pranuar gabon tyre. Përdorin atë në avantazhin tuaj dhe të shtyjë, politikisht, diplomatikisht për liri që keni luftuar për të.

Por në qoftë se ne kemi mësuar një gjë në këto vitet e fundit, është se gjakderdhja nuk lan larg gjakderdhje.

Të jetë më mirë se kaq.

Bëhu irlandez.

Një haraç për viktimat;

Lexo vazhdimin e këtij entry »

Tags: , , , , , ,

(I pari shkroi këtë mars të vitit 2012. Çdo vit unë të përpiqet për të shtuar të paktën një histori të re për postet festimin e mia historisë irlandez kam reposted e tij këtë muaj për të festuar Trashëgimisë irlandeze tonë Gëzojnë -..! BS)

Uria filloi mjaft misterioze në shtator 1845, si gjethet në bimë patate papritmas u kthye i zi dhe më bëni, atëherë rotted, me sa duket rezultat i një mjegull që kishte hynin nëpër fushat e Irlandës. Më kanë thënë se shkaku ishte në fakt një kërpudhat ajrore transportuar fillimisht në mban e anijeve që udhëtojnë nga Amerika e Veriut në Angli. Disi ironike, atëherë në qoftë se ju mendoni se shumë familje irlandez nga ana e iku në Amerikën e Veriut për shkak të tij. Askush të mos thonë se ne irlandeze nuk e kanë pasur një ndjenjë e humorit në vjetarë të historisë.

Në çdo rast, uria e Madhe ishte një periudhë e urisë masive, sëmundje dhe emigrimit në mes të 1845 dhe 1852. Jashtë Irlandës është quajtur zakonisht më potatoe uria irlandeze. Brenda Irlandë, dhe në mesin e familjes time ajo ishte përmendur si një mor Gorta ose uria e madhe.

Lexo vazhdimin e këtij entry »

Tags: , , , , , , , , , , ,

Kombëtare uria Memorial Cuimhneachán Náisiúnta ar një n Gorta mor në Murrisk, Connacht, në County Mayo

(I pari shkroi këtë mars të vitit 2011. Unë kam reposted e tij këtë muaj për të festuar Trashëgimisë irlandeze tonë Gëzojnë -.! BS)

Arkivoli Anijet janë një pjesë mjaft e trishtuar e historisë irlandez. Me origjinë gjatë irlandez zi e madhe buke , dhe natyrisht anijet e burgut të Botanikë Bay . Anija e parë me të dënuarit irlandeze për Botanikë gjirin arriti në Port Jackson më 26 shtator 1791.

Ata ishin të quajtur "anijet arkivol", për shkak se aq shumë shpirtra të varfër kishin vdekur mbi ta si kohët e fundit, duke lënë pas të vejave dhe jetimëve dhe familjeve të thyera. Enët tipike pasigurt, këto anije janë blerë fjalë për fjalë nga oborre shpëtimin (ku ata pritje të çmontimit) nga pronarët e paskrupullt që nuk kishte ndërmend të riparimin e tyre. Detarë të cilët ranë dakord për të shërbyer në bordin e këtyre rrënojave lundrues në mënyrë tipike nuk dinte asgjë për rreziqet derisa ata ishin edhe jashtë në det, vagabonds, dhe ata të dëshpëruar për punë (e cila ka qenë mjaft) shpejt vullnetarë.

Shqetësuar vetëm me fitimet, këto pronarët njëjtën anije e mbingarkuar rëndë anijet pastaj i siguruar ata kundër humbjeve të pritshme të ngarkesave. Ata ishin mjaft fjalë për fjalë me vlerë më shumë në fund të detit sesa mbi të.

Lexo vazhdimin e këtij entry »

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

I shkroi këtë në qershor të 2010 , jo shumë kohë pas falje publikuar nga Britania. Kjo ishte një kohë e vështirë në ato ditë, dhe ngjarjet dhe trajtimi i këtyre ngjarjeve kanë bërë vetëm humnerë më të gjerë gjatë viteve. Kjo falje, unë mendoj, ishte një hap i mirë i parë në drejtimin e duhur për të dy vendet për të ardhur në një rrugë pa krye paqeje. Ishte megjithatë, disa vite më vonë në ardhjen. - BS

Bloody Sunday Monument

Shishe të thyera nën këmbët e fëmijëve
Organet shpërndara nëpër rrugët e vdekur në fund
Por unë nuk do ta marrin parasysh thirrjen betejë
Ajo vë shpina lart, vë shpina kundër mur

E diel, Bloody e diel

U2, Bloody e diel

30 janar 1972
Zona Bogside e Derry, në Irlandën e Veriut.
Në njërën anë mbi 15.000 protestues të drejtave civile kundër sundimit britanik.
Në të tjera, para Britanike, krem ​​e ushtrisë britanike.

Në përfundim mbi 27 njerëz të vrarë dhe 14 të vdekur.

Kjo ishte hera e Troubles në Irlandë.

"... Është e domosdoshme që një Tribunali të krijohet për kureshtar në një çështje të caktuar të një rëndësie urgjente publike, përkatësisht ngjarjet më 30 e diel janar 1972 që çuan në humbjen e jetës në lidhje me procesion në Londonderry në atë ditë, duke marrë parasysh çdo informacion të ri të rëndësishme për ngjarjet në atë ditë "

Rezoluta e Dhomës së Komuneve, 30 janar 1998,
dhe të Dhomës së Lordëve, 2 shkurt 1998

Bota ka ndryshuar që nga ato ditë. Mos e merrni këtë falje me lehtësi shokët e mi . Le të mos kthehet në ato ditë nga Belfast dhe Yon. Nuk duhet të ketë asnjë dhunë në këtë ditë. Pika është bërë. Ata kanë pranuar gabon tyre. Përdorin atë në avantazhin tuaj dhe të shtyjë, politikisht, diplomatikisht për liri që keni luftuar për të.

Por në qoftë se ne kemi mësuar një gjë në këto vitet e fundit, është se gjakderdhja nuk lan larg gjakderdhje.

Të jetë më mirë se kaq.

Bëhu irlandez.

Një haraç për viktimat;

Lexo vazhdimin e këtij entry »

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Unë fillimisht shkroi këtë në 2010 këtu . Ndërsa unë nuk e provoni të shtoni ndonjë gjë në postimet e mia origjinale kur kam ri-postoj ato që unë do të përpiqet për të korrigjuar gabimet ortografike, shenjat e pikësimit, etj unë gjithashtu kanë një zakon të keq të shtuar foto të reja me rastin. Përndryshe ju duhet të gjejnë pak, për të nuk ka dallime në mes të materialit reposted, dhe origjinali. - BloodSpite

Kliko për version më të madhe

Danny Boy është një nga më shumë se 100 këngë të përbërë në të njëjtën mendje.

Autori ishte një avokat anglez, Frederic Edward Weatherly (1848-1929), i cili ishte gjithashtu një kompozitor dhe radio artist. Në vitin 1910 ai shkroi fjalët dhe muzikën e një kënge të pasuksesshme ai i quajtur Danny Boy. Në vitin 1912 ka dërguar motra-in-ligjin e tij në Amerikë atij një mendje të quajtur Londonderry ajër, të cilën ai kurrë nuk kishte dëgjuar më parë. Ai menjëherë vënë re se melodia ishte krejtësisht e pajisur me Danny Boy Lyrics tij, dhe botoi një version të rishikuar të këngës në vitin 1913. Me aq sa di unë, kurrë nuk Weatherly vënë këmbë në Irlandë.

Lexo vazhdimin e këtij entry »

Tags: , , , , , , ,

(I pari shkroi këtë mars të vitit 2011. Unë kam reposted e tij këtë muaj për të festuar Trashëgimisë irlandeze tonë Gëzojnë -.! BS)

Është thënë se ne irlandeze jemi të bekuar me "dhuratë e fjalë lajkatare" ose dhuratë e fjalës. Cila është arsyeja pse ne kemi bërë të tilla të mëdha tellers histori, shkrimtarë, autorë, poetë dhe aktoret.

Fjalë lajkatare Stone, nga poshtë

I njohur për zgjuarsi dhe humor të tillë si ajo që erdhi nga preferencat e Oscar Wilde, William Butler Yeats dhe të tjerët. Për ne irlandez, fjalët dhe gjuha janë aq shumë të rëndësishme ... Gjyshi im një herë më tha se në qoftë se një foto vlen 1000 fjalë, atëherë ajo merr 1000 fjalë për të pikturuar një foto.

Por kjo dhuratë irlandeze e zgjuarsi nuk ka ardhur nga ajri i hollë, kështu që legjendat thonë, por nga guri të ngurta!

Lexo vazhdimin e këtij entry »

Tags: , , , , , , , , , , ,

Kam parë të botuar këtë në Techography më 17 mars, 2007. Unë kam reposted këtu për brezat dhe kënaqësinë tuaj lexim - BS

    Unë, Patrick, një mëkatar, një Countryman më e thjeshtë, më i vogli i të gjithë besimtarëve dhe më të neveritshëm për shumë, kishte për babain dhjak Calpurnius, i biri i të ndjerit Potitus, një prift, i vendbanimit [vicus] e Bannavem Taburniae; ai kishte një vilë të vogël aty pranë, ku unë ishte zënë rob. Unë kam qenë në atë kohë rreth gjashtëmbëdhjetë vjeç. Unë nuk e kam, me të vërtetë, e di Zotin e vërtetë; dhe unë u marrë në robëri në Irlandë me mijëra njerëz, sipas shkretëtirat tona, për të tërhequr mjaft larg nga Perëndia, ne nuk respektojnë urdhërimet e tij, as nuk u kemi bindur për priftërinjtë tanë të cilët përdoren për të na kujtuar i shpëtimit tonë. Dhe Zoti solli poshtë mbi ne tërbimeve të qenies së tij dhe na shpërndarë midis shumë kombeve, madje deri në skajet e tokës, ku unë, në vogëlsinë time, jam tani që të gjendet në mesin e të huajve.
    Shën Patrick, Confessio

Personi i cili ishte për t'u bërë Shën Patrick, shenjt mbrojtës i Irlandës, ka lindur në Uells për AD 385. Emri i tij i dhënë ishte Maewyn Succat, dhe ai pothuajse nuk ka marrë punën e peshkopit të Irlandës, sepse ai mungonte bursë kërkuara .

Larg nga të qenit një shenjt, derisa ai ishte 16, ai e konsideronte veten një pagan. Në atë moshë, ai ishte shitur në skllavëri nga një grup marauders irlandeze që bastisur fshatin e tij. Gjatë robëri të tij, ai u bë më afër Perëndisë.

Lexo vazhdimin e këtij entry »

Tags: , , , , , , , , ,

Redaktorët Shënim: kam shkruar këtë dhjetor 2010. Si një çështje të saj aktual irlandez laced me disa histori ndjeja se mund të përdorë një tjetër shikojmë këtë muaj. Kënaquni!

Kjo me të vërtetë Chaps ass tim.

Ka vetëm nuk është një mënyrë më të mirë për mua duke thënë se.

Çfarë? A është friggin ' 1860 përsëri ?

Ne kemi hispanikët e origjinave të shumta derdhje mbi kufirin tonë jugor që Administrata jonë aktuale refuzon për të siguruar dhe për më tepër refuzon për të adresuar (të shpëtuar për amnisti). Pjesa më e madhe e tyre nuk janë duke kontribuar në ekonominë tonë, në të vërtetë ata janë kullues atë sa më shpejt. $ 65 milion dollarë .. .Në vetëm një shtet!

Por në qoftë se juaj nga Meksika, Kina apo India dyert të hapura! Never mind faktin se migrantët Irlandës kanë vetëm arsimim sa më shumë ose përvojë ... .Të short version është: ata janë ngjyra e gabuar. Nëse tuaj nga një prej këtyre vendeve ky është një program i madh, dhe unë duartrokas idealin e bërë më të lehtë për të marrë në në vend ligjërisht. Megjithatë vendosjen e një standardi se kush duhet të shkojë nuk është një standard i barazisë.

Reverse diskriminimin irlandez, dy herë tani, nuk ka qenë kaq disgustingly hapur. Në një moshë kur demokratët janë vazhdimisht duke përsëritur se sa emigrantë të mrekullueshëm janë dhe se si ata janë të nevojshme për kulturën tonë, kjo vlen me sa duket vetëm për emigrantët caktuara nga vende të caktuara.

Por, Amerika ka marrë atë një hap më tej, nuk janë më ata thjesht duke thënë "Jo irlandeze duhet të zbatohet"

Tani ata thjesht thonë "Jo irlandez janë të vini këtu."

Irlandez kanë provuar tashmë veten në këtë vend, ne kemi bërë kohën tonë dhe vështirësitë tona. Hekurudhat që criss kalojnë kombin janë ndërtuar në shpinë irlandeze, me punë irlandez.

Fatkeqësisht e njëjta folks të cilët kanë deklaruar emigracionin e nevojshme janë ngrirjes nga një grup provuar të punëtorëve, dhe hapja portat e përmbytjeve në një grup që dëshiron një udhëtim të lirë ... kundrejt atij që ka paguar detyrimet e saj. Përsëri program të madh nga një prej atyre vendeve, të gjithë të tjerët që preket pse? Jo aq shumë.

Nuk ka asnjë justifikim për këtë. Unë nuk jam racist, unë kam miq e shumë kulturave, dhe kanë qenë në shumë vende. Por ky vendim nuk është vetëm një parodi e të drejtave të njeriut, si dhe një sulm në lidhje themelore të njeriut është një mashtrim dhe një dredhi e qartë për të blerë vota nga Administrata që është i dëshpëruar për të marrë ndonjë ndihmë ajo mund të merrni edhe nëse kjo do të thotë të blesh ato vota përmes Legjislacioni dera mbrapa.

Ky veprim është në një fjalë: neveritshme.

Kjo është hera e tretë që ne kemi vendosur një kapje për fyti tillë në komunitetin irlandez. Së pari në 1860, përsëri në 1960 dhe përsëri tani. Për më tepër këtu është një pikatore nofulla: Numri i njerëzve që do të emigrojnë nga Irlanda në vitin 2010 dhe 2011 do të shtoni deri në 120.000. Dhe si redaktor biznesit të irlandeze Pavarur theksoi javën e kaluar, që është shifra e dhënë nga regjistrimi i fundit për popullatën e KS City. Krahaso se në rreth 10 milionë emigrantëve të paligjshëm në vend aktualisht.

Duke e bërë atë më të vështirë për një grup i cili është i gatshëm për të ardhur këtu ligjërisht, është në kundërshtim me çdo program arsyeshëm të imigracionit.

Dëshironi të bëjë një ndryshim?

Legalizimin irlandeze . Kontaktoni përfaqësuesit tuaj zgjedhore. Mendje e shëndoshë duhet të restaurohen.

Pra, të saj në fund të marsit. Zakonisht koha ime e preferuar e vitit.

Siç mund ta shikoni kam arritur për të siguruar që website ndryshuar në ngjyrë të gjelbër të saj tipike për këtë rast, pyjet e Irlandës një sfond për diçka që kam bërë në këtë website për disa vjet: atë të ndarjes së disa histori irlandez, mitologji, dije dhe tim Familjet e histori me ju.

Ky vit ka qenë i çmendur, dhe disa javët e fundit plot tension. Vitin e kaluar festë tonë mars u pengua nga humbja e mik i vjetër dhe shokët MilBlogger Lex.

Unë nuk mund t'ju premtoj të këtij muaji do të jetë më mirë. Ka gjëra lëvizin në jetën m vet që kanë më aq i shqetësuar si një mace bisht të gjatë në një dhomë plot me karrige lëkundëse, por unë dal nga tema.

Është mars. Ka ende borë në terren. Pranvera po vjen së shpejti si gjurmët e fundit të dimrit të bëjnë rrugën e tyre nga jetët tona për këtë vit.

Buzëqeshje.

Të jenë të lumtur.

Bëhu gjelbër!

Tags: , , , , , , , ,

Ky është një njeri mjaft i ri, siç ishte shkruar vetëm në vitin 2010 . Ashtu si me histori të tjera tona marsit, ne menduam se do të ndajnë atë edhe një herë! - BS 2013 UPDATE: Video korrigjohet

Historia irlandez është më shumë se vetëm fjalë në letër. Ashtu si kaq shumë qytetërimeve të kaluarën kemi tendencë për të vënë tregimet tona, mythos tona në të këngës.

Shumë prej tyre kanë dëgjuar këngët e Irlandës dhe e gjeti atyre ndonjë grup të reagimeve nga dalluese, të bukur, të Addictive. Muzika nuk është thjesht një formë e shprehjes për irlandez. Kjo është një mënyrë e miteve të kaluarën tonë, dhe kjo është ndoshta një nga mediumet pak në të cilën gjaku nuk ka qenë hije mes nesh.

Biri i Perëndisë të Lugh dhe Deichtine, cu Chulainn u emërua fillimisht Sétanta. Ai e fitoi emrin e tij më të mirë-njohur, cu Chulainn, si një fëmijë, pasi ai vrau të ashpër roje-qen Culann së në vetëmbrojtje, dhe ofroi për të marrë vendin e saj deri në një zëvendësim mund të rriten.

Kjo është një histori shpesh më tha si një djalosh i ri

Më shumë mbi CU Chulainn pas kërcimit

Lexo vazhdimin e këtij entry »

Tags: , , , , , , , ,

Kjo histori u botua për herë të parë nga vetë më 3 mars 2007 në Techography . I ribotuar atë këtu në 2010 . - BloodSpite

Në Pashkëve e hënë, menjëherë pas mesditës, Patrick Pearse dhe një grup i poetëve të sëmurë të armatosura dhe të përgatitura keq dhe patriotë romantike u rrit në rebelim mori kontrollin e Zyrës Post Përgjithshëm në

Kliko për version të mëdha

qendrore Dublin dhe disa vende të tjera strategjike rreth qytetit. Republika irlandez u shpall në Dublin, dhe Tricolour kryengritëse papritmas shpërtheu mbi sytë e tronditur fluturon nga shtizë mbi Post Zyrës së Përgjithshme në zemër të kryeqytetit irlandez.

Lexo vazhdimin e këtij entry »

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

(I pari postuar këtë më 10 mars 2007 ne Techography.com ajo ka qenë ribotuan këtu për brezat dhe gëzimin tuaj)

Orangemen janë një amalgamë e veçantë e historisë, zemërimit, polemika, patriotizmin, dhe dhimbje.

Orangemen i Ulster mars

Ajo u themelua në të njëjtin County që familja ime shënon nga ... Armagh . Duke pasur parasysh trashëgiminë Armagh me Apple nuk është çudi që ne të vendosur në ELLIJAY atëherë, Capital Apple e Gjeorgjisë . Rendit Orange është një organizatë protestante vëllazërore bazuar kryesisht në Irlandën e Veriut dhe Skoci me llozha të gjithë Commonwealth, Kanada dhe në Shtetet e Bashkuara.

Lexo vazhdimin e këtij entry »

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

I pari shkroi këtë mbrapa në vitin 2010 . Kam reposted atë për tonë Muaj Trashëgimisë irlandeze - BloodSpite

Pa dyshim kjo është kënga ime më e favorizuar irlandez. Kjo nuk është me të vërtetë tradicionale, duke qenë i shkruar në fund të 1970-së.

Megjithatë, historia prapa është aq saddening si tekst.

Më pas kërcimit

Lexo vazhdimin e këtij entry »

Tags: , , , , , , , , , ,

(Shënim BloodSpite-së: Unë fillimisht shkroi këtë në mars të vitit 2011. Unë e kam ribotuar këtu për këtë vite festë Trashëgimisë irlandez Unë shpresoj që ju të gëzojnë.!)

Unë e kam përmendur më parë se familja ime përshëndet nga County Armagh. Megjithatë, familja ime nuk ka lidhur veten me Ulsters. Kjo është një nga arsyet që ne lënë Irlandën në 1940 gjyshi im ka pasur mjaft nga fërkimet ndërmjet Veriut dhe Jugut, "Ne ishim të gjithë irlandez, dammit.", Ai shpesh do të të mallkojnë në vitet e tij të fundit me një tronditje të kokës së tij.

Ky post nuk është për politikë megjithatë, kjo është më shumë për një vend që politika ka ndodhur.

Lexo vazhdimin e këtij entry »

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Faza I është këtu

Faza II është këtu

Pra, ne fund mori shumicën e dhomës të plotë dhe ne kemi qenë vazhdimisht të plotësojë raftet tona me kutitë e librave që kemi pasur në ruajtje për atë që duket si eons.

Një gjë për të mbajtur në mend, se ndërsa kjo është një dhomë Biblioteka, e saj do të thotë gjithashtu të veprojë si një studim kuazi, një Viktorias, ose heralding rikthim dhomë në ish normat tona të kulturës, një dhomë që është e rehatshme dhe e bëri për të relaksuar, të gatshme dhe reflektim të qetë. Ne kemi kërkuar që ajo të jetë e vjetër në kërkim, dhe ndjenja e vjetër nga fillimi në fund, me vetëm një pjesë të vogël të banjë moderne.

Me këtë në mendje ju lejon të jetë jashtë!

Lexo vazhdimin e këtij entry »

Planet më të mira të përcaktuara nga minj dhe burrave thonë se

Unë kam qenë jashtëzakonisht i zënë si kohët e fundit.

Kam filluar një program doktorature kthehet në gusht dhe ballafaqohen me atë së bashku me punën time, si dhe koha ime Non Profit ka qenë sfiduese për të thënë aspak sidomos kur është fjala për të gjetur "Mua" kohë të tilla, si për këtë faqe interneti.

E gjithë kjo mënjanë unë kam qenë i zënë si edhe këtu.

Pups janë në rritje si barërat e këqija me Sherlock gati në 40 £ tashmë.

Për Festat unë jam duke u përpjekur për të ndërtuar bar të thatë në Bibliotekën fund

Shpresoj pushimet tuaja janë të mira dhe faleminderit për të fërkimit rreth!